USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У поліції прокоментували побиття волинськими Нацдружинами пікетувальників

31 Липня 2018 11:13
Слідчі ГУНП у Волинські області розпочали кримінальне провадження через побиття представниками громадського формування «Національна дружина - Волинь» Оксани Марищук, яка проводила мирну акцію протесту під стінами Волинської прокуратури.

Нагадаємо, луцька активістка, яку 29 липня близько 16 години разом із сином побили під будівлею прокуратури Волині, розповіла подробиці конфлікту.

З її слів, під час сьогоднішньої акції протесту до Оксани Марищак підійшла Ольга Валянік, яка почала її ображати. Син Оксани Олег став на захист матері.

«Підійшов Олексій Кушнєр і вдарив мого сина в обличчя кулаком. Один з пікетуальників спробував їх розборонити, в цей час журналістка Валянік підбігла до мене, схопила за волосся та вдарила коліном в ніс», - розповіла Оксана Марищак та додала, що поліцію викликала вона, коли побачила, що в неї розбите обличчя. Зазначимо, що на плечі Ольги Валянік було помітно синець, а також роздерта долоня.

Як повідомили в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, під час проведення мітингу біля прокуратури Волині сталася бійка, в результаті якої, травми отримали троє громадян. За цим фактом слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. Наразі з′ясовують усі обставини інциденту.

У Facebook Ольга Валянік написала, що не хоче нічого пояснювати. Також вона зазначила, що використала право на самозахист, мовляв, на неї напали і ображали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мирогоща Показати IP 31 Липня 2018 11:53
Теж мені проблема - три баби побилися: Кушнєр, Марущак та Валянік. У нас в клюбі таке щосуботи, і ніхто не пише)
скептик до Мирогоща Показати IP 31 Липня 2018 12:25
дивно, що у вас інтернет є.
Вероніка Показати IP 31 Липня 2018 13:24
Ту всю трійцю давно пора в Ліпіни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus