USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поліція спростувала інформацію про викрадення дітей у Луцьку

28 Грудня 2017 15:25
Інформація про викрадення двох дітей у Луцьку поширилася місцевими ЗМІ та соцмережами.

27 грудня у Фейсбуці користувачі повідомили про нібито викрадення дітей поблизу австотанції №1 у Луцьку.

Як повідомила начальник сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, жодного викрадення дітей не було.

Зі слів Інни Остапович, у районі Завокзального ринку та автостанції №1 відбувалися превентивні заходи з виявлення дорослих осіб та дітей, що жебракують, осіб без постійного місця проживання.

Так, у процесі перевірок на АС виявили двох дітей ромської національності, які жебракували та відмовилися повідомити, де їхні батьки.

Яну, 2006 р.н., та Рому, 2012 р.н., доправили до притулку, доки не з'являться їхні батьки.

Також Ірина Остапович подякувала усім небайдужим громадянам, які відреагували на нібито "викрадення" дітей, проте закликала у подібних випадках телефонувати за номером 102, адже поки людина пише інформацію у Фейсбуці, дорогоцінний час, коли дитина може бути врятована від справжніх викрадачів, спливає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ті Показати IP 28 Грудня 2017 16:11
що поширили цю дурну інформацію про викрадення дітей, не мали очей і не могли відрізнити нормальних дітей від циганчуків -попрошайок?! чи аби швидше про "сенсацію" повідомити і паніку посіяти?(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus