USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Поминальну суботу в Луцьку запустять додатковий транспорт

5 Червня 2020 18:54
У Поминальну суботу в Луцьку курсуватиме додатковий громадський транспорт, інформує перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

У батьківську поминальну суботу 6 червня в Луцьку буде організовано додаткове транспортне сполучення до кладовища в селі Гаразджа, щоб лучани мали більшу можливість для відвідання місць поховання своїх рідних. Доїзд буде організовано із дотриманням правил карантину, а саме – кількість пасажирів має відповідати кількості сидячих місць, усі пасажири повинні використовувати засоби індивідуального захисту.

Цього дня передбачено 8 додаткових тролейбусів, що курсуватимуть за маршрутом №7: Київський Майдан-Гаразджа. Також додатково курсуватимуть 12 маршрутних автобусів плюс ще 8 автобусів, які їздили за даним маршрутом. В цілому 18 маршруток здійснюватимуть пасажирські перевезення до кладовища. 4 автобуси рухатимуться за маршрутом: 40 квартал-Гаразджа і ще 8 додаткових за звичним маршрутом №3.

Додаткові рейси працюватимуть 6 червня із 8 00 до 18 00. Розклад відправлень разом із розпорядженням виконувача обов’язків Луцького міського голови будуть розміщені на сайті Луцької міської ради.

Як повідомлялося, поминальні дні через карантин перенесли на 6 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правдива Показати IP 5 Червня 2020 19:07
А потім додаткові запускайте у інфекційну...
Лучанка Показати IP 5 Червня 2020 21:45
Сьогодні їхала 3. Набилася повна. Хтось почав обурюватись, то всі інші змусили замовчати. А водій теж підтримав і забирав пасажирів на кожній зупинці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus