USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У психлікарні на Волині запланували ремонт

10 Лютого 2024 21:36
У Волинській обласній психіатричній лікарні, що в Олиці на вулиці Замковій, 28, запланували поточний ремонт приміщень відділення № 12.

Тендер на роботи комунальне підприємство оголосило на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 16 лютого.

Очікувана вартість ремонту – 2,094 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, роботи включатимуть мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін, улаштування перегородок, улаштування стрічкових фундаментів і їх гідроізоляцію, заміну дверей і вікон, внутрішнє опорядження приміщень, улаштування вентшахт, облаштування ґанку, сантехнічні роботи, заміну трубопроводів каналізації та водопостачання, реконструкцію електроосвітлення, облаштування системи оповіщення про пожежу тощо.

Поточний ремонт приміщень відділення № 12 Волинської обласної психіатричної лікарні мають завершити до 23 квітні 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме п’ять років.

Читати ще: У корпусі Волинської обласної лікарні запланували ремонт

Нагадаємо, капітальний ремонт із заміною ліфта цього року запланували в консультативно-діагностичному центрі Медичного об’єднання Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus