USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У районі на Волині – 6 нових випадків захворювання на коронавірус

16 Квітня 2020 14:10
Станом на 16 квітня на Старовижівщині – 23 хворих COVID-19.

Про це повідомили завідувач Старовижівського районного лабораторного відділення Михайло Дяченко та головна лікарка КП «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської районної ради Наталія Капітула, передає Район.Рожище.

З них по одному – у Галиній Волі та Брідках, два – у Седлищі, 19 – у Старій Вижівці. За добу виявили 6 нових випадків ураження. Чотири хворих лікується стаціонарно – в лікувальних закладах Ковеля та Луцька. Пацієнти, перебіг хвороби в яких не тяжкий, лікуються амбулаторно під наглядом сімейних лікарів.

«Загалом у районі на сьогодні вже взято 264 проби для дослідження методом ПЛР від 132 осіб, які були направлені у Луцьк. З них у 23 жителів району виявили позитивний результат, у 22 – негативний. Решта ще перебуває на дослідженні. Чому так довго воно здійснюється, сказати важко. Але працювати в умовах невизначеності надзвичайно складно. Це тримає в неабиякій напрузі усіх медиків району, адже не секрет, що проби були взяті і в багатьох наших колег», – зауважує Наталія Капітула.

Нагадаємо, у Волинській ОДА підтвердили всього один випадок інфікування за останню добу, всього – 18.

87 людей продовжують чекати результатів ПЛР-аналізів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus