USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У районі Привокзальної обіцяють збудувати дитсадок

21 Червня 2017 16:14
Забудовники, які планують будувати багатоквартирні будинки на ділянці у мікрорайоні вулиці Привокзальної, зобов’язуються звести та передати місту новий ДНЗ орієнтовно на сотню місць.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 червня.

Члени комісії розглянули питання про надання ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Привокзальній, 12 (площею 3,2877 гектара). Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала повідомив, що проект рішення виносять на розгляд депутатів повторно.

Голова комісії Євгеній Ткачук розповів, що власники нерухомого майна зобов’язалися погасити борг у сумі понад 800 тисяч гривень, а також розробити проект, де визначити, скільки метрів квадратних житлової площі збудують на цій ділянці. Це дозволить вирахувати, скільки дітей проживатимуть у новому кварталі, відповідно, визначать, скільки місць у дитячому садочку буде потрібно. Забудовники планують безплатно передати місту новий ДНЗ орієнтовно на 100 місць.

Сергій Шабала зауважив, що наразі дозвіл депутати даватимуть лише на розробку документації для обслуговування нерухомого майна, а не будівництва багатоквартирних будинків.
Нагадаємо, торік члени виконкому дозволили розробити детальний план території на вулиці Привокзальній, де ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» має намір будувати багатоповерхові житлові будинки з вбудовано-прибудованими приміщеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus