USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У РФ переконані, що світовий спорт страждає без росіян

16 Квітня 2022 00:37
У Росії ніяк не можуть змиритися з тим, що їх ніде не хочуть бачити. Вони ж вважають, що світовий спорт є неповноцінним без них.

Депутатка Державної думи Ірина Родніна заявила, що світовий спорт «страждає через відсутність росіян». Вона назвала чотири види спорту, які мають «убогий» вигляд без Росії, інформує 24 канал.

«Міжнародний спорт сильно страждає через відсутність росіян. Деякі види спорту без наших спортсменів мають убогий та неповноцінний вигляд. Це фігурне катання, художня гімнастика, лижні перегони, хокей. Хоча, звичайно, рівень майстерності наших спортсменів падатиме з кожним місяцем, проведеним поза змагальною практикою», – вважає депутатка.

Та схоже, сама ж чиновниця усвідомлює, що «страждає» не світовий спорт, а російські атлети, кар'єра яких може бути зруйнованою.

«Повна ізоляція спорту згубно вплине на ціле покоління талановитих спортсменів, а молодим атлетам буде складніше знаходити мотивацію для тренувань», – заявила Родніна.

Більшість міжнародних федерацій відсторонили росіян від турнірів та засудили російську агресію. Те саме стосується і багатьох спортсменів, які відмовляються від участі у змаганнях, де присутні росіяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus