USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Сальвадорі в будинку експоліцейського виявили рештки 40 вбитих ним жінок

21 Травня 2021 13:36
У Сальвадорі у колишнього полісмена знайшли тіла десятків жінок.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

На моторошну знахідку поліція натрапила у рамках розслідування, колишнього копа раніше затримали за підозрою в убивстві ще двох жінок, доньки та матері.

Під час обшуку у його будинку виявили кілька ям з тілами. Більшість жертв - жінки, деяких занапастили ще два роки тому, загалом слідчі підозрюють, що тіл може бути близько чотирьох десятків. На їх ексгумацію знадобиться близько місяця.

Почувши про страшну знахідку, до поліції почали приходити родичі жінок та дівчат, яких вважають зниклими безвісти. Тож прокурори припускають, що у будинку експоліцейського можуть виявити ще й тіла двох дівчат, 7 і 9 років.

Слідчі кажуть, поховати стільки жертв самотужки підозрюваний не міг, тож видали ордер на арешт дев’яти людей, які могли бути його спільниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus