USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У селі на Волині організували акцію з виготовлення пирогів для військових

9 Лютого 2023 23:45
Сокіл – одне з сіл, де не припиняють волонтерити від часу повномасштабного вторгнення. Щотижня тут збирають та відправляють допомогу нашим захисникам. Сокілчани збирали кошти на авто, на інше військове спорядження, відправляли теплий одяг. Також тут не припиняють виготовляти домашні смаколики для бійців.

Про це інформують у Рожищенській міській раді.

Члени любительського об’єднання «Рукодільниця», що діє при будинку культури села Сокіл, провели засідання клубу у незвичному форматі. Вони організували благодійну акцію «Їжте хлопці пироги, нехай згинуть вороги!».

Читати ще: У луцькому ліцеї влаштували ярмарок, щоб зібрати гроші на рації для військових

Сокілські господині – учасники любительського об’єднання – готували нашим захисникам домашню випічку. А щоб вона була смачнішою, приправляли її піснею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus