USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У селі на Волині встановили дві автобусні зупинки

3 Квітня 2019 17:28
Дві зупинки громадського транспорту облаштували в селі Риковичі Іваничівського району. Проект вдалося реалізувати на умовах співфінансування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»та Павлівської ОТГ, до якої належить населений пункт.

У Риковичах проживає близько тисячі жителів. Як зазначив ініціатор проекту – депутат Павлівської ОТГ від УКРОПу Валентин Швець, такі зупинки були необхідними для місцевих мешканців. Тепер люди, чекаючи автобус у негоду, зможуть заховатися від дощу, снігу чи вітру. Наявність зупинок забезпечить комфортне очікування громадського транспорту не тільки жителям Риковичів, а й гостям громади, йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці.

Представник Фонду «Тільки разом» Назарій Недбайло розповів, що загальна вартість проекту 27 тис. грн. До речі, це не перший проект, що Фонд Ігоря Палиці реалізував у Риковичах. Так, для місцевої школи придбали парти, дошку, м’ясорубку, замінили освітлення в спортзалі. Також риковичівські школярі отримали новорічні подарунки, а переможці обласних конкурсів та змагань – змогу відпочити у Буковелі. Крім цього, для місцевих спортсменів подарували 15 комплектів футбольної форми та м’ячі. Всього на розвиток риковичівської громади Фонд «Тільки разом» виділив майже 80 тис. грн.

«Впевнений, що підтримка таких ініціатив на користь громади завжди знайде відгук в серцях людей, – каже Назарій Недбайло. – Радує, коли є такі люди, як засновник Фонду – Ігор Палиця, які готові допомогти й підтримати жителів навіть невеликого села. Громада тоді відчуває, що не наодинці зі своїми проблемами».

Зауважимо, що за три роки кропіткої праці волинян та Фонду «Тільки разом» в розвиток районів Волині вкладено майже 90 млн грн, з них 75 млн грн – фінансування Фонду, решта – кошти громад та місцевих бюджетів. Підтримку Фонду Ігоря Палиці отримали у великих містах та ледь помітних на карті населених пунктах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2019 22:09
Стільки пафосу... "Тепер люди, чекаючи автобус у негоду, зможуть заховатися від дощу, снігу чи вітру. Наявність зупинок забезпечить комфортне очікування громадського транспорту не тільки жителям Риковичів, а й гостям громади". Де в тій будці заховатись? Одна назва і 100 кг металу. В старих зупинках можна було заховатись, але не тут. Ще б хоч якого щебеню під ноги підсипали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus