USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У селі під Луцьком капітально відремонтують одну з вулиць

29 Березня 2021 07:20
У Боратині Луцького району планують відремонтувати вулицю Спортивну, протяжністю півтора кілометра.

Тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації щодо об’єкта «Капітальний ремонт покриття на вулиці Спортивнійу селі Боратин Волинської області» оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 1 квітня 2021 року.

Очікувана вартість робіт становить 199 900 гривень. Ці кошти спрямують із місцевого бюджету.

Ідеться про топографічну зйомку, розроблення плану трас зовнішніх інженерних мереж та комунікацій, проведення експертиз. Проєкт передбачатиме вирівнювання дорожнього покриття вулиці, протяжністю 1500 метрів, завширшки шість метрів, улаштування вирівнювального шару та асфальтобетонного покриття, улаштування з’їздів, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки сучасними матеріалами, стійкими до зношення, встановлення знаків, благоустрій тощо.

Проєкт має відповідати чинному законодавству.

Документація має бути розроблена до 1 травня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на ремонтні роботи.

Нагадаємо, капітальний ремонттакож запланований на вулиці Павлова у Володимирі-Волинському.

Своєю чергою, в Луцьку здійснять поточний ремонт на вулицях Грабовського, Данила Галицького, Стрілецькій, Яровиці, Потебні, проспектах Відродження та Соборності, бульварі Дружби Народів, а також на вулицях Набережній, Мамсурова, Ківерцівській, Карпенка-Карого та Львівській.

Окрім того, поточні ремонти запланували на таких вулицях міста: Чернишевського, Теремнівської, Кравчука, Писаревського, Січової, Івана Франка, Володимирської, Глушець, Рівненської, Федорова, Шевченка, Наливайка, Даньшина, Єршова та Карбишева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 29 Березня 2021 14:22
Коли вже нарешті відремонтують вул. Довженка? Хоч би ями позасипали!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus