USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У селищі на Волині облаштують тротуари

14 Серпня 2023 20:31
Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 031379 Рожище – Носачевичі – Луків – Колки – /Р-14/ – /Т-18-02/ – Калинівка – Гораймівка – Майдан Липненський. Ідеться про улаштування тротуару в межах Колок.

Торги тривають на сайті держзакупівель до 15 серпня.

Очікувана вартість робіт – 2,2 мільйона гривень.

Ремонт включатиме улаштування дорожніх корит, ущільнення земляного полотна, улаштування основи тротуарів із щебенево-піщаної суміші, вимощення бруківки, встановлення бортових каменів і бетонних поребриків, укладання дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, ущільнення асфальтобетону, нанесення розмітки, встановлення дорожніх знаків.

Усі роботи планують завершити до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, в Луцькій громаді ремонтують дороги. Зокрема, для зручності мешканців району вулиці Володимирської, які користуються послугами маршрутки №25, шляховики відремонтували ділянку дороги, яка була повністю непридатною для проїзду. Також ремонтують вулиці в селах Зміїнець, Княгининок, Кульчин. Асфальт вкладають і на 8-му Малоомелянівському провулку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus