USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку новий тротуар розсипався за місяць. Фото

1 Вересня 2016 13:09
Тротуар з небезпечним підвищенням, який виклали лише місяць тому, просів та розсипався. Виконавці робіт розводять руками та радять звернутись до замовників робіт.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, місяць тому лучанин Андрій став свідком укладання небезпечного тротуару.

Тоді поблизу перехрестя проспекту Відродження і вулиці Софії Ковалевської здійснювали ремонтні роботи - працівники «Луцькавтодору» клали тротуарну плитку.

Проте тоді ніхто не взяв до уваги факту, що посеред тротуару на декілька сантиметрів піднімається плита, яка накриває теплотрасу.
«Я одразу запитав працівників, чи планують вони усунути дефект, чи залишать так, як є. Мені відповіли, що так і має бути, адже це теплотраса, вона має бути накритою.

Я все розумію, але ця плита є травмонебезпечною, оскільки піднімається на кілька сантиметрів над плиткою, хтось запросто може зачепитися й розбити ніс», - зауважує лучанин.

Андрій звернувся за коментарем до «Луцькавтодору», але там на нього чекали лише відмовки: спершу сказали, що відповідального за ремонт тротуару немає на місці, згодом просто не піднімали слухавку, а врешті-решт сказали, що жодної інформації, включно з ім’ям відповідального за ремонт, надавати не будуть.

Проте вже через місяць тротуар новий просто розсипався. На фото, яке надав редакції лучанин Андрій, видно, що дорога просіла і бруківка перестала триматись купи.
Ми знову звернулись в «Луцькавтодор», де нам повідомили, що тротуар поклали таким чином через те, що в наявності не було крану, яким можна підняти плиту теплотраси. Також зауважили, що замовником робіт був департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, тому, мовляв, звертатись потрібно до них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
тиць Показати IP 1 Вересня 2016 13:14
нонсенс))) за неякісне виконання роботи потрібно звертатись до замовника, а не виконавця робіт!!! навіть при совку такого не було) нинішні чиновники переплюнули всіх(((
Сашко Показати IP 1 Вересня 2016 13:26
"Луцькавтодор" прокладає бруківку,а "Луцьктепло" зриває.І так по-колу..
Дибілізп по-луцьки Показати IP 1 Вересня 2016 14:06
І далі підтримуйте Романюка, то він нахазяйнує сповна... Хохляндія безвідповідального бидла при владі, а не Україна
Хлоп до Дибілізп по-луцьки Показати IP 1 Вересня 2016 15:03
Цікаво, ВН, це коментар пишуть під статтю, чи стаття пишеться під цей коментар?
Джек до Хлоп Показати IP 1 Вересня 2016 22:49
Хай скажуть хто в луцьку зробив більше ніж Романюк?! І до чого тут як поклали бруківку,якшо там ясно шо просіла бо якась труба тече!
Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 14:20
Оштрафувати за неякісні послуги і примусити поставити нову бруківку безкоштовно. Тільки так дійде і буде показово для інших ,,Л Є П І Л,,.
Одесса Показати IP 1 Вересня 2016 20:51
Здесь все как в анекдоте. Абрамович сдает работу на судоремонтном заводе. Посмотрели с пирса — все хорошо, пароход как новый. Сели на катер, обошли с другой стороны — е—мое! Грязно, ржавчина везде, ракушками все обросло… — Ну, — говорят, — Абрамович, хана тебе, оправдывайся. — Чего, — отвечает Абрамович, — оправдываться, работа выполнена согласно договору. — Как?! — А читайте! Мы… пароходство, с одной стороны, Абрамович — с ДРУГОЙ… договорились произвести покраску парохода!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus