USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школі № 26 перший дзвінок пролунав для 260 першокласників. Фото

1 Вересня 2017 11:37
Цього навчального року загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 26 прийняла у свої стіни дев’ять перших класів. Загалом у школі вчитимуться 2120 дітей.

Звичайно ж, шкільне подвір’я не змогло б умістити такої кількості учнів, тому перший дзвінок найпершими почули першокласники та учні 9–11 класів.

Як і завжди, майданчик біля входу до приміщення навчального закладу заполонили святково вбрані дітки з різнобарвними букетами, усміхнені вчителі та батьки.

«Сьогодні радо відкриває двері наш навчально-виховний комплекс для 2120 учнів, із них вперше за парти сядуть 260 першокласників, для яких сьогоднішній день особливий і пам’ятний, адже вони сьогодні зроблять перший крок на шляху до духовності та життєвої мудрості… Відомо, що знання – це сила, яка дозволяє творити добро, будувати майбутнє міста, області, України», – із такими словами звернувся до присутніх на урочистості першого вересня директор навчального закладу Іван Леуш.
Із нагоди свята він також подякував Луцькій міській раді за виділення коштів на проведення в школі ремонтних робіт, зокрема укріплення фасаду приміщення, що дозволить закладу взяти участь у програмі НЕФКО.

«Проведено ремонт систем водопостачання, теплопостачання та водовідводу, зроблено капітальний ремонт санвузлів. А завдяки зусиллям і коштам піклувальної ради та батьківського комітету вдалося зробити ремонти в кабінетах, коридорах і приміщеннях школи», – відзначив Іван Леуш. Він також побажав усім учням успіхів, вдалого навчального року та швидкого його закінчення.

Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук, також присутній на святі, своєю чергою, зауважив: «Дехто вважає, що це не свято, але я вважаю перше вересня святом, тому що це початок нового навчального року, нових знайомств, отримання нових знань і нової життєвої мудрості від викладачів і від спілкування з друзями».
Опісля до усіх звернулися першокласники, які пообіцяли з’їсти граніт науки та ще й дати фору в успішності й поведінці старшокласникам.
«Цей день – особливе свято для кожного першокласника та його батьків. Дивлюся на ваші щирі усмішки і сподіваюся, що вам шлях буде світлим, безтурботним. Не все зразу вдасться, але ваші перші вчителі допоможуть вам подолати труднощі та негаразди. Кожен перший вчитель уже відчуває ваше сердечко, і своїм серцем, із вашими серцями поєднавшись, ми утворимо спільну шкільну родину. Ми допоможемо відкрити вам щось нове, кожен із вас стане маленьким чарівником, який привідкриє дверцята в невідому фантастичну країну», – звернулася до усіх першокласників перша вчителька 1–А класу Наталія Будиловська.
Насамкінець урочистості традиційно залунав перший дзвінок, який запросив учнів на перше заняття до класних кабінетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Може Показати IP 2 Вересня 2017 19:04
хтось знає і пояснить, чому то першокласники ідуть до школи з китицями квітів? Москалі придумали видовище і ...чухраїнці чимчикують за ним. Не квіти мають нести діти, а працівники школи-вчителі, мають обовязок вітати малят і "пригощати" їх добрим тихим словом і щирим серцем. Дивує теж і те, що нормальних вчителів обзивають ВИКЛАДАЧАМИ-що вони викладають? Ті хто навчає в початкових і середніх школах, це вчителі. Пані Гриневич мала б обовязок ввести порядок в українську мову і шкільні звичаї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus