USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інформація про смерть Панова у СІЗО РФ не підтвердилася. ОНОВЛЕНО

2 Травня 2017 09:40
Український політв’язень, про смерть якого напередодні повідомили російські ЗМІ, висміяв повідомлення про свою смерть на своїй сторінці.

Відповідний запис з посиланням на “фейкову” новину Артур Панов розмістивна на своїй сторінці у Facebook.

“Новий шедевр від російських ЗМІ. Вони як і завжди у своєму стилі”, – написав Панов.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ростовському слідчому ізоляторі помер 19-річний український політв’язень Артур Панов.

Як відомо, на початку грудня 2015 року Панов при невідомих обставинах опинився у російській в’язниці. Його звинуватили в підготовці теракту і шпигунстві.

Панов був активним учасником Революції гідності. Брав участь в АТО, повідомляючи українським військовим місця дислокації бойовиків.

Раніше повідомлялося, що українського політв’язня Станіслава Клиха можуть звільнити на підставі хвороби. Правозахисники заявляють, що українець збожеволів в тюрмі Грозного після тортур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus