USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Слов’янську відновили антитерористичну акцію. Є загиблі

2 Травня 2014 10:10
У Слов'янську в ході антитерористичної операції, активна фаза якої відновилася в ніч на 2 травня, терористи взяли в полон пілота вертольота. Про це інформує ТСН з посиланням на повідомлення Антитерористичного центру при СБУ.

Як повідомляється, під час АТО терористами був збитий вертоліт. Один пілот загинув, іншого – взяли в полон.

"Один пілот загинув, один захоплений у полон", - йдеться у повідомленні СБУ. Другий вертоліт ЗС України - Мі-24, який йшов у парі з першим, здійснив вимушену посадку в районі комбікормового заводу Слов'янська.

У Мінобороні підтверджують загибель двох українських військових. Зокрема, "у ніч на 2 травня під Слов'янськом на Донеччині збито два вертольоти Мі-24 Збройних Сил України, які здійснювали повітряне патрулювання у визначеному районі. У результаті обстрілу двоє військовослужбовців Збройних Сил України загинули, ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості", інформує ЕспресоТВ.

Згідно з попередньою інформацією, бойові машини збили з використанням ПЗРК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
танк Показати IP 2 Травня 2014 10:20
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 2 Травня 2014 10:23
Сбиты три вертушки. Все БМП целы. Сейчас затишье. Жители перегораживают ВСЕ улицы.
ЭХО Показати IP 2 Травня 2014 10:26
коментар було видалено
сіво до ЭХО Показати IP 2 Травня 2014 10:28
без смисла
Dean Ex Показати IP 2 Травня 2014 10:55
коментар було видалено
Дончанин до Dean Ex Показати IP 2 Травня 2014 11:02
Объясни одну "мелочь" - почему Славянск атакуют бандиты, а не армия.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Травня 2014 13:57
а мне пофиг, кто вас атакует, лишь бы поскорее утихомирили этих зомбированных придурков, и дали возможность народу спокойно строить демократическое государство, ко всем,у кого ностальгия по совку - чемодан, вокзал, Россия.
304 до Dean Ex Показати IP 2 Травня 2014 12:08
по поводу не применения оружия : 08:03 Славянск По предварительным данным, один человек погиб и один ранен, сообщил представитель лидера самообороны Славянска Вячеслав Пономарев. Сейчас один из блокпостов обстреливают с вертолета.
штурм Показати IP 2 Травня 2014 11:07
Названы имя и звание лётчика, раненого при попытке штурма Славянска украинскими силовиками. В настоящее время его оперируют в центральной городской больнице Славянска. 02 мая 2014, 11:02 По предварительным данным, раненый пилот вертолёта – капитан украинской армии Савуйлов. В Центральной городской больнице Славянска РИА Новости сообщили, что сейчас его оперируют. «Перебито бедро, поврежден крупный сосуд», - сообщил хирург. Как заявил один из ополченцев, украинские военные могли забрать раненого пилота, однако не сделали этого, сейчас вертолётчик находится в больнице Славянска. «Его свои же бросили. Я думал, они его заберут, а они забрали его пистолет, сели в свою вертушку и улетели. Бросили своего раненого», - сказал боец самообороны.
петро Показати IP 2 Травня 2014 21:30
Штукму. Який ''ополченець''? Що ти тут базлаеш,брехуна ошміття. Ти,троль,куди заліз? Ти на йолопів розраховуеш. Приклад з Путіна-,,мочити іх в сортирі''-цих русотуристотерористоаморале і зрадників. Мочити в гівно,як Путін в себе мочить,навіть не з'ясувавши,а чи ж справді вони терористи. Линяй до ''Новин Донбасу'' -там перекрито коментарі,так ти сюди залізла,потворо.''Ополченець''..."'Кинули свого''.. ''забрали пістолет і полетіли''-це ж відверта пропаганда-які терористи не теротисти-благородні''Робін Гуди''-хай заступляться,а '' ті''-бандити і іх треба засудити,щоб убивати було легше. Брехло. Мочити терористів і вбивць нещадно.
Анонім до петро Показати IP 4 Травня 2014 02:00
эк тебя взебло,штаны поменяй - толи еще будет..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus