USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У смертельній ДТП під Харковом загинув блогер і автогонщик

2 Травня 2018 13:49
На Харківщині неподалік Кутузівки екс-працівник МВС влаштував смертельну ДТП, у якій загинув 22-річний гонщик та блогер Андрій Василенко, відомий під прізвиськом Amigos.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Аварія сталася 1 травня близько 17.20.

«Внаслідок лобового зіткнення автівки Chevrolet Corvette з позашляховиком Toyota Land Cruiser загинув 22-річний водій автомобіля Chevrolet Corvett. Пасажирка авто — 22-річна дівчина з чисельними травмами госпіталізована до лікарні. Наразі її життю нічого не загрожує», — йдеться у повідомленні.

Автоблогер Роман Алексєєнко, відомий у соцмережах як Оrjeunesse, розповів про загиблого та опублікував світлини з місця трагедії.

За його словами, що водій Toyota 41-річний Олександр Одарченко показував посвідчення працівника розформованого департаменту МВС — ДАІ.

У березні 2018 року Одарченка звільнили з посади завідувача державної лабораторії ветсанекспертизи. Він є доктором технічних наук, професором Харківського університету харчування і торгівлі.

Однак у прес-службі харківської поліції заявили, що затриманий не є працівником органів внутрішніх справ.

«Особа чоловіка, що сидів за кермом Toyota Land Cruiser, встановлена. Ця людина не працює в органах внутрішніх справ», — зазначили у поліції.

Правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання водія позашляховика, йому вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею КК «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом».

Прокуратура вимагатиме тримання під вартою для затриманого водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus