USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У справі Єфремова знайшли причину перенести суд

16 Січня 2017 18:45
Після закінчення чергової перерви в судовому процесі над колишнім головою фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про самовідвід заявили суддя і щойно призначений підсудному адвокат.

Про це повідомив керівник Громадської ради при Старобільському райвідділі Національної поліції Віталій Чуприна, передає Gazeta.ua.

Справу розглядає Старобільський райсуд Луганської області.

«Після призначення Єфремову безплатного адвоката остання попросила перерву для ознайомлення зі справою. По завершенні наданого їй часу раптом заявив самовідвід один з суддів на прізвище Березко. Головуючий суддя Олександр Пелих прохання колеги задовольнив. Після чого про самовідвід попросила і адвокат Александрова. Суд знову оголосив перерву», - розповів Чуприна.

Представник прокуратури в суді сказав, що на сьогодні слухання ще не закінчені, тому сам він, охорона і спостерігачі залишаються на місці.

Водночас, як повідомляє телеканал «112 Україна» у підготовчому судовому засіданні оголошена перерва до 10:00 ранку 17 січня.

Олександра Єфремова етапували в Старобільське СІЗО на Луганщині. Раніше він перебував у Лук'янівському ізоляторі в Києві.

Главу фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7-го скликання затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

4 січня до суду направили обвинувальний акт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus