USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У США озброєний ножем чоловік намагався зірвати службу в церкві, постраждали поліцейські

25 Травня 2020 15:45
В американському місті Вексхо, в штаті Північна Кароліна, озброєний ножем чоловік увірвався на територію баптистської церкви і намагався зупинити службу.

При його затриманні постраждали двоє співробітників поліції, повідомляє в неділю, 24 травня, Корреспондент з посиланням на Associated Press.

Зазначається, що чоловік, який прийшов до церкви з ножем і почав викрикувати образи на адресу парафіян і священнослужителів, проживав неподалік від споруди. Згідно з попередніми даними, він був незадоволений шумом, який створювали присутні на богослужінні, яке тривало на відкритому повітрі, щоб уникнути скупчення народу під час пандемії коронавірусу.

Прибулі на місце інциденту поліцейські при затриманні зіткнулися з опором з боку чоловіка, двом з них було надано медичну допомогу. У підсумку співробітники правоохоронних органів були змушені відкрити вогонь з тазера, щоб заарештувати зловмисника.

Чоловік був доставлений в лікарню міста Шарлотт. Йому висунули звинувачення в нападі на співробітників поліції.

Нагадаємо, в лютому у Москві чоловік з ножем увірвався до церкви і поранив людей. Нападник перебував у неадекватному стані.

А торік у варшавській церкві чоловік влаштував бійню. Він убив літнього чоловіка і поранив одного зі священиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus