USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні з’являться поліцейські офіси

22 Вересня 2017 08:14
Поліцейські управління переформатують у офіси.

Про створення поліцейських офісів повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у Фейсбук.

«Першим стартує Голосіївське управління Нацполіції Києва. Згодом ми проведемо повне перезавантаження територіальних підрозділів Нацполіції, а їх в Україні - 654. Відбудеться це поетапно, по всій країні», - написав міністр.

Також він зазначив, що пілотний проект реалізується за рахунок держбюджету України за підтримки США, яка «на цьому етапі» складе $ 3,5 млн.

Також міністр повідомив, що співробітники чергової частини перейдуть на 12-ти годинну зміну (зараз - 24 год.).

Крім того, Аваков анонсував конкурс поліцейської компетентності по всіх ключових посадах. Також поліцейські, які працюють у районах, пройдуть спецкурси з перепідготовки та тренінги.

«Для прийому заяв та інформаційної допомоги громадянам вводиться група первинної комунікації «open office». У складі - 5 комунікабельних, доброзичливих, ввічливих працівників, які вміють оперативно працювати. Для оптимізації роботи поліцейського впроваджуємо єдину систему електронного документообігу та уніфікованих баз даних. З метою контролю діяльності працівників буде впроваджена система «Робочий час під контролем» (програма відстежує використання баз даних, мережі Інтернет, вхід-вихід співробітників в приміщення управління)», - йдеться у повідомленні Аваков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 22 Вересня 2017 08:47
Давайте вже і на англійську мову нарешті перейдемо! Ну чисто мавпи.
мент Показати IP 22 Вересня 2017 11:35
Коротке запитання: Що конкретно дадуть ці "нововведення" для розкриття здочинів зокрема і зменшення рівня злочинності взагалі? Коротка відповіль - нічогісінько.
Боб Показати IP 22 Вересня 2017 14:03
Талони на пончики ще треба дати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus