USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Старому місті буде реабілітаційний центр

4 Грудня 2017 15:45
На території релігійної громади Святих апостолів Петра і Павла римо-католицької церкви, що на вулиці Кафедральній, 19, відкриють реабілітаційний центр.

Про це стало відомо під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 4 грудня протягом розгляду питання про надання згоди на поділ вказаної земельної ділянки, яке перебуває в комунальній власності.

На думку депутата Павла Данильчука, перед прийняттям відповідних рішень щодо земельних ділянок у межах історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» потрібно проводити консультації з представниками заповідника.

«Вони повинні пояснити, що планують там робити… Всі ми пам’ятаємо скандальні роботи із залиттям фундаментів на цій земельній ділянці, що зробили незаконно і без проведення будь-яких археологічних досліджень», – акцентував обранець громади.

Депутат, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, своєю чергою, відзначив, що уточнив у першого заступника міського голови Григорія Недопада про мету поділу земельної ділянки.

«Йдеться про спорудження реабілітаційного центру, який знаходитиметься в межах наявного фундаменту», – сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 4 Грудня 2017 17:02
Це краще, а ніж побудов нових церков!
олег Показати IP 4 Грудня 2017 18:18
от чудово, біля синагоги цілодобова мийка більярд і бар а біля лесиного ясена і Вїзної башні замку буде публічний дом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus