USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Стобихівці розпочали будівництво школи, яку чекають понад 10 років

5 Листопада 2019 15:04
На Волині розпочалося будівництво школи в селі Стобихівка Камінь-Каширського району, на початок якого люди чекали понад десять років.

Про це стало відомо на зустрічі тимчасово виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука з ініціативною групою мешканців села, яка відбулася в понеділок, 4 листопада 2019 року, - інформує пресслужба Волинської ОДА.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 117,7 мільйона гривень. Основним джерелом фінансування визначили Державний фонд регіонального розвитку. На сьогодні з ДФРР надійшло на рахунки розпорядника 2 мільйони гривень. Окрім того, 410 тисяч гривень виділено з районного бюджету, як співфінансування.

Тож будівельники вже приступили до робіт. В цьому році планують виконати земляні робіт та залити фундамент.

Варто зазначити, що тендер виграло харківське підприємство ТОВ «Навітехсервіс». Однак, після перемовин, підрядна організація уклала договір субпідряду з волинською будівельною фірмою «Житлобуд-2», яка має чималий досвід зведення навчальних закладів в регіоні.

Таким чином, вже у вівторок, 5 листопада 2019 року, розпочнуться роботи по будівництву школи у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Листопада 2019 15:17
Цікаво, як вони виграли тендер. Якщо на субпідряд взяли Житлобуд, далеко не самих дешевих будівельників, і ще й собі пінку знімати збираються
Він Показати IP 5 Листопада 2019 16:47
Дожився Стефанович
Діло ясне, шо темне Показати IP 5 Листопада 2019 18:32
Якщо в тому ланцюжку місце для прокладки з'явилося, то означає, шо вартість будівництва завищена на вартість послуг генпідряду. Тепер або школа стане меншою, або криво збудованою. Фіскали ! До роботи !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus