USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перша черга будівництва школи в Стобихівці коштуватиме 115 млн

4 Лютого 2019 14:21
Вартість першої черги будівництва загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів у Стобихівці Камінь-Каширського району становитиме 115,345 мільйона гривень.

Відповідний тендер через систему публічних закупівель Prozorro оголосив департамент житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Пропозиції прийматимуть до 18 лютого. Аукціон має розпочатися 19 лютого.

Мова - про зняття рослинного ґрунту по території школи, земельні роботи, зведення фундаменту, облаштування перекриття, стін, перегородок, сходів, ґанків та пандусів, монтаж ліфту, оздоблювальні роботи, внутрішнє опорядження, влаштування покрівлі, підлоги, оздоблення фасаду, проведення каналізації, водопровіду, електромережі, вентиляції, встановлення системи оповіщення про пожежу, а також забезпечення харчоблоку, класів і приміщення медико-профілактичного призначення необхідним обладнанням та інвентарем.

Заплановані будівельні роботи планують закінчити до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, батьки дітей із Стобихівки не перший рік вимагали розпочати будівництво нової школи та навіть не пускали дітей до навчального закладу та перекривали дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus