USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Актор Алек Болдуїн скасовує всі проєкти після випадкового вбивства українки, – ЗМІ

25 Жовтня 2021 09:43
Після смертельного інциденту на зніманнях вестерну «Іржа», внаслідок якого загинула операторка з України Галина Гатчінс, Алек Болдуїн «скасовує інші проєкти».

Про це інформує ТСН із посиланням на People, що цитує інформацію джерела.

Зазначається, що 63-річний актор хоче «приділити трохи часу собі і наново зосередитися».

«Це було жахливо, – розповів співрозмовник видання, який побажав залишитися анонімним. – Ось як він справляється з труднощами. Коли трапляється щось погане, в короткостроковій перспективі він видаляється з поля зору громадськості».

У перші години після подій на знімальному майданчику Болдуїн був «в істериці та абсолютно невтішним». «Всі знають, що це був нещасний випадок, але він абсолютно спустошений», – йдеться у матеріалі.

Як зауважило джерело, Болдуїну «знадобиться час, щоб розібратися» у тому, що сталося, тож зараз він планує побути з сім’єю.

Раніше у продюсерській компанії Rust Movie Productions, LLC вказали, що знімання «Іржі» призупинені на невизначений термін.

Як повідомлялося, в американському штаті Нью-Мексико 21 жовтня під час знімань фільму в жанрі вестерн «Іржа» на ранчо Bonanza Creek Ranch у Санта-Фе актор Алек Болдуїн випадково застрелив операторку з України Галину Гатчінс з реквізитної зброї.

В інциденті також постраждав режисер Джоел Соуза, який перебував за спиною українки. Його госпіталізували із пораненням у плече, однак незабаром виписали з лікарні.

Про те, що зброя заряджена бойовим патроном, Болдуїн не мав і гадки. Реквізит йому до рук потрапив від асистента режисера. Той був переконаний, що пістолет безпечний. Утім, ще до асистента його мав перевірити фахівець зі зброї.
Обставини події розслідують правоохоронці, жодних звинувачень поки пред’явлено не було.

Вбита Галина Гатчінс родом з України. Вона з родини військових, тому народилася за Полярним колом, а виросла в Києві. Операторка закінчила Київський національний університет за спеціальністю «Міжнародна журналістика» та працювала журналісткою-розслідувачкою. Пізніше Галина переїхала до США і в 2015 році закінчила Американський інститут кіно, почавши працювати над фільмами. У неї залишився чоловік Метью і дев’ятирічний син.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus