USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Таїланді розпочалася операція з порятунку дітей з печери

8 Липня 2018 11:49
Операція з евакуації 12 школярів та їх футбольного тренера з печери Тхам Луанг у Таїланді розпочалася. Операція з порятунку може тривати кілька днів.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на ВВС.

Сьогодні о 06:00 (за київським часом) команда з 13 фахівців по водолазних роботах в печері, в складі якої іноземні фахівці, таїландські військові і п'ять найбільш досвідчених таїландських бойових плавців, вирушили в далекі райони печери. Операція з виведення на поверхню дітей почалася, – зазначив керівник рятувальної операції, губернатор провінції Чіанг Рай Наронгсак Осатанакорн.

Зазначається, що весь персонал, що не бере участі в операції з порятунку відведено від місця біля входу в печеру. Залишились тільки дайвінг-команда, медики та сили безпеки.

Незрозуміло, як саме дітей будуть діставати з печери. Наронгсак зауважив, що на шляху з печери потрібно буде пропливати під водою та пересуватися в тих місцях, де дозволяє рівень води.

Після анонсу початку операції з порятунку тайські військові аквалангісти опублікували фото, де вони тримають одне одного за руки.

До слова, нагадаємо, дайвер з України Всеволод Коробов брав участь у рятувальній операції у Таїланді, де 12 дітей і їхній тренеропинилися у затопленій печері. Вони провели там дев'ять днів, поки до них не дісталися рятувальники. Окрім того, 7 липня стало відомо, що загинув колишній військовий водолаз, який брав участь в операції з порятунку дитячої футбольної команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus