USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З печери у Таїланді евакуювали перших дітей

8 Липня 2018 17:15
Рятувальники у Таїланді почали місію з евакуації 12 хлопчиків та їх футбольного тренера з печери, де ті були заблоковані протягом більше двох тижнів.

Вже з'являються повідомлення про перших врятованих дітей. На сторінціТайського флоту у Фейсбуці повідомляється, що з печери врятували четверо дітей. Агентство Reuters з посиланням на члена медичної команди рятувальної операції повідомляє, що шість хлопців вже вийшли з затопленої печери, інформує Голос Америки.

Влада заявила, що участь в операції беруть дайвери зі «всього світу, головним чином з Європи». Кожного хлопчика супроводжуватиме по двоє водолазів. Щоб вибратися з печери, треба пливти по довгих вузьких коридорах під водою.

Діти зникли 23 червня в провінції Таїланду Чіанг Рай після того, як печера, куди вони пішли на екскурсію, була частково затоплена зливою.

Нагадаємо, дайвер з України Всеволод Коробов брав участь у рятувальній операції у Таїланді, де 12 дітей і їхній тренеропинилися у затопленій печері. Вони провели там дев'ять днів, поки до них не дісталися рятувальники. Окрім того, 7 липня стало відомо, що загинув колишній військовий водолаз, який брав участь в операції з порятунку дитячої футбольної команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus