USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Таїланді закінчилася операція з порятунку дітей з печери

10 Липня 2018 14:55
Місія зі порятунку чотирьох останніх футболістів та тренера розпочалася у вівторок вранці. Перших трьох хлопчиків пронесли на носилках до "швидкої" в період з 16:00 до 17:00 за місцевим часом.

Двоє із врятованих раніше хлопців страждають на пневмонію. Команду і тренера запросили до Росії на фінальний матч Кубку Світу. Але їм доведеться дивитися його в карантині. Тиждень носитимуть сонцезахисні окуляри, аби очі звикли до денного світла, повідомляє Daily Mail.

Користувачі мережі змонтували відео із фотографій команди.




Нагадаємо, 8 липня рятувальники та спецпризначенці почали евакуацію юнацької футбольної команди "Дикі кабани" і їхнього тренера з печери Тхам Луанг у Таїланді. Повідомили, що четверо дітей витягли. Після перерви операцію продовжили в понеділок та витягли ще чотирьох.

Футбольна команда, 12 юнаків віком ­11–16 років і 25-річний тренер, зникли під час прогулянки у печері 23 червня. Їх знайшли через 9 днів. Печеру залило водою. Насоси цілодобово відкачують 10 тис. л води за годину.

До слова, голова компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск розробив субмарину для порятунку дітей, передає Українська правда.

"Вона виготовлена ​​з частин ракети і названа "Дикі кабани" на честь дитячої футбольної команди. Залишаю її тут на випадок, якщо вона буде корисна в майбутньому", – додав Маск.

Щоправда, тайці відмовилися використовувати мініатюрну субмарину Маска, яку він спеціально протестував перед тим у Лос-Анджелесі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus