USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Тбілісі волинянку визнали найкращою волейболісткою

27 Листопада 2017 20:17
Чотири волинянки увійшли в національну збірну команду з волейболу для участі у чемпіонаті Східноєвропейської волейбольної асоціації (EEVZA) серед дівчат до 17 років. За підсумками змагань українці перемогли усіх опонентів, а волинянку Вікторію Даньчак визнали найкращим гравцем

Під час засідання оперативної наради в облдержадміністрації про спортивні успіхи волинян доповів начальник відділу Волинської ОДА з питань фізичної культури та спорту Ігор Дмитришин.

«22-26 листопада відбулися чемпіонат Східноєвропейської волейбольної асоціації (EEVZA). До національної збірної з 14 спортсменів ввійшли чотири волинянки з волейбольного клубу «Волинь-Університет»: Вікторія Даньчак, Яна Шевеля, Анна Артишук та Наталія Ксендзук. Вони змагалися зі збірними із Литви, Латвії, Естонії та Вірменії й усіх перемогли. За результатами змагань, Вікторію Даньчак визнано найкращим гравцем», - розповів посадовець.

Як раніше розповідав тренер волинянок, що ці змагання у Тбілісі будуть репетицією відбору до фінальної частини чемпіонату Європи (U-18), який у січні 2018-го прийматиме Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus