USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька облаштовують ще одну «розумну» зупинку. Фото

2 Лютого 2021 13:37
Ще одна конструкція так званої «розумної зупинки» вже стоїть у центрі Луцька.

Зупинку встановили біля готелю «Україна», пише Конкурент.

Наразі це просто металевий каркас. Прозорі скляні стіни і електроніку встановлять незабаром.

Нагадаємо, найближчим часом у Луцьку встановлять п’ять великих та чотири малі зупинки. Вони матимуть скляні стіни із захисною прозорою бронеплівкою, дерев’яні лавки, електронні табло для відображення часу прибуття громадського транспорту, табло типу «Сітілайт» з інформаційною двосторонньою панеллю, панель USB-роз’ємів для зарядки гаджетів, табло-вказівник, комплект сміттєвих урн для роздільного збору сміття (пластик/метал, скло та інше), комплект відеоспостереження, сонячні панелі, внутрішнє освітлення тощо.

Відзначимо, що раніше в Луцьку вже встановили декілька «розумних» зупинок. Такі зупинки є на вулиці Винниченка та біля Братського мосту. До слова, «розумну» зупинку громадського транспорту встановлять і на проспекті Соборності, 38а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 2 Лютого 2021 14:32
Де термінал поповнення? Навіщо там СІТІЛАЙТ (там реклама вже не "незаконна", а потрібна???), краще екран з картою, де відображається рух транспорту в реальному часі... Собача будка мікроскопічних розмірів з тупим телевізором та рекламкою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus