USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центрі Луцька виступають маленькі волиняни – учасники конкурсу «Співай за мрію»

1 Червня 2019 14:44
Позитивні емоції, багато подарунків, різноманітні майстер-класи та пісні від маленьких волинян – у центрі Луцька відбувається гала-концерт обласного телевізійного пісенного конкурсу «Співай за мрію», участь в якому взяли 119 учасників.

Символічним є те, що стартував гала-коцерт 1 червня, у День захисту дітей, на Театральному майдані.

Так, організаторами конкурсу виступили Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом», ТРК «Аверс» та Департамент культури Луцької міської ради.

Близько семи місяців школярі з Волинської області демонстрували свої таланти в ефірі місцевого телеканалу «Аверс». Загалом участь в співочому конкурсі взяли 119 маленьких школярів з усіх куточків Волині. А сьогодні чимало з них вийшли на сцену в центрі Луцька перед сотнями містян. Варто зазначити, що усі маленькі співаки отримають подарунки, навіть попри те, що вони не стали переможцями.
Ще до початку дійства ведучі відзначили, що кожна дитина мала змогу не лише заспівати, а й прийти на прямий ефір телепрограми «Добрий ранок». Вони додали, що в кожного учасника була своя історія, своя українська пісня, тож протягом двох днів глядачі матимуть можливість підтримати учасників своїми оплесками.
Як зазначила заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк, сьогодні особливий день, адже відзначається День захисту дітей, це перший день літа і перший день гала-концерту талановитих юних волинян.

«Сьогодні в основному співатимуть дітки з Луцька, а завтра на сцену вийдуть учасники з усіх районів Волині. Прошу вас бути гостинними, аби вони відчули себе, як у сім’ї, зрозуміли, що лучани дуже добрі. Ми, як організатори, передивилися усі 119 виступів, і в результаті зрозуміли, що одна путівка для переможця та призи для двох наступних місць – це дуже мало. Тому ми започаткували ще сім номінацій. Це будуть прекрасні голоси, прекрасні виступи, тому я усіх запрошую на цю площу, тому що для цих артистів важливо, аби глядачі їм аплодували та підтримували», - зазначила Лариса Тарасюк, відзначивши, що важливим є те, що всі дітки між собою познайомляться та зможуть знайти друзів. Також вона висловила сподівання, що конкурс допоможе діткам у майбутньому.
Зауважимо, згідно з Положенням про конкурс фіналістів обирали глядачі шляхом голосуванням у Facebook. Конкурсант, який набрав найбільше лайків, отримає путівку в Міжнародний дитячий центр «Артек-Буковель». Діти, які посіли 2-ге й 3-тє місця отримають цінні призи.

Проте на конкурсантів чекає приємний сюрприз і багато подарунків. Серед учасників виявилося дуже багато талановитих дітей. Тому організатори додали ще сім номінацій. Відповідно й збільшилася кількість призів: 4 конкурсанти отримають путівки в «Артек-Буковель», а 3 конкурсанти – грошові сертифікати.

Своєю чергою, радник міського голови Ігор Поліщук привітав усіх присутніх з Днем захисту дітей.

«Хочу сказати, що діти – це наше щастя та майбутнє. Ті, хто сьогодні є дітьми, вже завтра будуватимуть Україну, визначатимуть, якою вона буде. Я дякую всім, хто працює з дітьми у нашому місті: всім вчителям, вихователям, керівникам гуртків, викладачам мистецьких шкіл, батькам. Сьогодні в місті відбувається дуже велика робота, і наші діти є переможцями олімпіад, конкурсів, змагань. Дуже гарно, що в нас проводяться такі конкурси, як «Співай за мрію», тому що вони допомагають розкрити талант дітей, допомагають їм самовиразитися. Дякую організаторам, Фонду Ігоря Палиці, телекомпанії «Аверс», безумовно і міська рада долучилася до проведення цього конкурсу», - наголосив Ігор Поліщук.

Також він зауважив, що завданням міської ради є забезпечення гідних умов для навчання дітей, для їхньої творчості: «Протягом цього та наступного року в освітні заклади міста буде вкладено більше 7 мільйонів євро – це кошти міського бюджету, грантові кошти, кошти пільгових кредитів, аби діти та ті, хто ними займається, могли працювати у комфортних умовах. Дякую Фонду Ігоря Палиці за численні реалізовані проекти – це неоціненний внесок у дітей».

Ігор Поліщук привітав усіх та побажав насамкінець гарного настрою.
А вже опісля вітальних слів на сцену вийшли маленькі волиняни, які всім серцем та душею співали за свою мрію. До слова, кожен з учасників має свою історію та українську пісню, яка звучала на сцені.
Відзначимо, у рамках святкування Дня захисту дітей на Театральному майдані діє майстер-клас з ліпки глиною, тату хною, а також плетіння з сіна. До того ж, кожен охочий може не лише закарбувати перший день літа в пам’яті, а й зафіксувати щасливі моменти на світлинах біля фотозони.
До слова, гала-концерт конкурсу «Співай за мрію» триватиме два дні. Завтра, 2 червня, він також стартує о 13.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus