USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька замість ботанічного саду буде рекреаційна зона

28 Листопада 2016 14:23
Рекреаційну зону планують затвердити на ділянці, де розташований ботанічний сад. Натомість сам ботанічний сад може втратити статус об’єкта природозаповідного фонду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 28 листопада.

Як повідомив керівник КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш, межі рекреаційної зони пропонують визнати у районі вулиць Шопена-Чехова. Він нагадав, що наразі вже визначили межі зони відпочинку на відрізку від вулиці Чехова до Київського майдану. Нині таку зону хочуть визначити на території від мосту на вулиці Шопена до вулиці Чехова. До зони не входитиме ділянка, на якій розташована дитяча залізниця на праві постійного користування. Посадовець пояснив, що вимоги до рекреаційної зони є такими ж, як до парків та скверів. Також стоїть питання про зняття статусу об’єкта природозаповідного фонду з ділянки, де розташований ботанічний сад СНУ імені Лесі Українки. Чиновник розповів, що ділянку вже обстежили і «на тій території немає нічого близького до ботанічного саду».

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 28 Листопада 2016 14:37
Будуть забудовувати.
Геніально Показати IP 28 Листопада 2016 15:31
А потім Козюра зведе нові бараки на продаж.
не лучанин-2 Показати IP 28 Листопада 2016 17:51
А товаришу три-в-кушу не лрийшла думка в його "геніальну" макітру що універ повинен мати бот сад???
Продажно все до не л Показати IP 28 Листопада 2016 19:42
Три - куш , п ять куш,міський голова , зами, деякі депутати . які полюбляють кіоски та магазини у власності своїх синів та жіночок .Що їм наука , що їм ботсад, якщо можна на цьому заробити. , десятки тисяч зелених.Будуть трощити , різати дерева, як це робили по Лесі Українки , як це намагатимуться зробити з сквером між басейном і Променем , Так, гороші не пахнуть, Але чи не боїтеся , ви , рішали , що кожне живе дерево , яке впаде з вашої вини , забере у вас , щось у житті ! Згадайте , що кажуть у народі в таких випадках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus