USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Цуманській пущі - новий веломаршрут

30 Червня 2017 22:35
16 велолюбителів, серед яких вчителі, журналісти, фотографи, представники творчих професій, тестували новий одноденний веломаршрут 28 червня, на День Конституції.

Мандрівка пролягала територією Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» і прилеглими місцевостями, повідомили у прес-службі парку.

Приємна прохолода лісових стежин, освіжаюче купання в озері, споглядання архітектурних пам’яток та волинських ландшафтів, відпочинок на лісових галявинах, прогулянки серед вікових дубів та сосен на крутосхилах Стиру – всім цим мали змогу насолодитись учасники подорожі.

Маршрут нескладний, починається та закінчується в Луцьку. Це хороша нагода для лучан цікаво та пізнавально провести вихідний, адже, нерідко, ми дуже мало знаємо про місцевість довкола свого міста.

Маршрут: м. Луцьк – с. Жидичин (Свято-Миколаївський монастир) – джерело «Святий Дух» – пам'ятний знак на братській могилі воїнів І Світової війни - старий млин в с. Кульчин - с. Кульчин – крутосхили над річкою Стир – ліс біля с. Кульчин – озеро в с. Озерце – ліс між селами Клепачів та Жабка – cтарий Ківерцівський шлях – с. Прилуцьке – Панський ліс – м. Луцьк. Протяжність маршруту біля 50 км.

Працівники парку планують і надалі сприяти розвитку різних видів екотуризму, закликають долучатись до здорового способу життя, пізнавати природу та історію нашої Волині.

Організаторами та керівниками заходу були працівники відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи парку «Цуманська пуща» Павло Савчук, Максим Нечипорук, Максим Рудік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus