USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Володимир-Волинському ТМО пацієнтів прийматиме офтальмолог зі Львова

9 Листопада 2021 15:16
Раз у один чи два тижні у КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» вестиме безкоштовний прийом лікар-офтальмолог. Річ у тім, що у місті не вистачає вузькопрофільних спеціалістів у галузі медицини.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

З його слів, минулого тижня він особисто відвідав Володимир-Волинське ТМО, де відремонтували і облаштували кабінет для прийому лікаря-офтальмолога, якого у медичній установі, на жаль, немає.

«Зі слів керівника ТМО для проведення безкоштовних прийомів приїжджатиме зі Львова хороший спеціаліст. Ситуація така, що мають люди звертатися в лікарню, записуватися на прийом. І протягом одного дня в тиждень або раз в два тижні він буде приймати людей», – проінформував посадовець

Очільник територіальної громади пояснив, що у межах програми соціального захисту в окремих випадках міська рада надає матеріальну допомогу людям, які потребують оперативного втручання на органах зору, але конкретно допомогати кожному, в кого виявлять проблеми у сфері отфтальмології – не планують.

«Угоду з лікарем укладає ТМО, не міська рада. Ми обіцяли допомогти із ремонтом, ми це виконали. Якщо далі будуть звернення від ТМО про додаткові потреби, ми будемо їх розглядати», – додав Ігор Пальонка.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus