USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі депутати закликали Президента, ВРУ та Волинську ОВА заборонити московську церкву

27 Липня 2022 20:27
Очільники депутатських фракцій міської ради Володимира вважають неприпустимою подальше існування на території громади УПЦ МП і звернулися до Президента України, Верховної Ради та Волинської ОВА з вимогою про припинення діяльності УПЦ МП на території громади.

Як пише Буг, відповідне рішення депутати прийняли на черговій сесії 27-го липня і проголосували за нього одноголосно, 27 – «за».

Звернення, яке зачитав міський голова, підписали: Ігор Пальонка, Андрій Гнатюк, Наталія Василець, Павло Горошкевич, Сергій Коба, Олексій Панасюк, Олег Свідерський, Микола Юнак.

Читати ще: «Не згадувати його ім'я під час богослужінь замало»: волинські священники УПЦ МП підтримали позов проти патріарха Кирила. Список

Як ми писали, депутати Нововолинської міської ради під час сесії 14 липня звернулися до Президента України та уряду з вимогою припинити діяльність Української православної церкви Московського патріархату в Україні.

Нагадаємо, наприкінці березня у Верховну Раду подали законопроєкт про повну заборону Московського патріархату в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ага Показати IP 27 Липня 2022 21:36
І відразу, мабуть, буде перемога? Робити більше нічого?
василь хвалько Показати IP 27 Липня 2022 23:47
мАсковски попи вас всих депутатив з вашими бумашками в дупи мали.. визмить ти бумашки и дупки свои пидитрите.. московски попи з майном и грошима куплять всю ввладу в Украини.. а ви вси будете рабами московських попив навики!
Seven Показати IP 28 Липня 2022 01:35
Давно вже пора заборонити ту п'яту колону!!!
Анонім Показати IP 28 Липня 2022 08:23
упц мп - це класична агентурна мережа фсб/гру. які ще потрібні аргументи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus