USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському хочуть підняти вартість проїзду в громадському транспорті

1 Січня 2019 13:17
У Володимир-Волинській міській раді оприлюднили проект регуляторного акту про можливе збільшення вартості проїзду у міських маршрутках до 5-ти гривень, а дітям шкільного віку – 3 гривні.

Про це повідомляється на сайті міськради.

Дана пропозиція поки є проектом.

27-го грудня на сайті міської ради з’явив проект рішення. Відтак пропонується встановити тарифи на послуги з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі, в наступних розмірах:

– в межах міста в розмірі 5-ть гривень.

– до села Зимне – 6-ть гривень.

– до сіл Фалемичі, Шистів та Горичів по 7 гривень.

Для дітей шкільного віку від 6 до 14 років встановити вартість проїзду автобусами на міських маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі – 3 гривні.

Перевезення дітей віком до 6 років без права зайняття ними окремого місця здійснюватимуть й надалі безоплатно.

В аналізі регуляторного акту розглядали три варіанти вирішення проблеми. Перша – не підіймати тарифи і залишити на нинішньому рівні, однак як результат деякі підприємці можуть відмовитися від надання послуг. Друга альтернатива – щоб виконком дофінансовував витрати підприємців, однак для цього потрібно виділяти кошти з бюджету. І третя – підняття тарифів.

Громадське обговорення з цього приводу відбудеться 28 січня 2019 року. Після погодження проекту на слуханнях, його відправлять на розгляд виконкому, який прийме рішення.

Як повідомлялося раніше, з 2-го січня у Нововолинську діятимуть нові ціни на проїзд: по місту – 5 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Лучанин Показати IP 1 Січня 2019 22:50
З Новим Роком В Луцьку вже давно по 5грн.
Злий Кріп до Просто Лучанин Показати IP 15 Січня 2019 13:44
Володимир не луцьк. маршрути менші а кількість пасажирів більша так як автопарк малий. Все має мати підгрунтя. в нас і так монополія по перевізникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus