USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підняти тариф до 4 гривень у міськраді можуть вже наступного тижня

3 Березня 2017 15:40
Оскільки перевізники погрожують загальноміським страйком у разі невирішення питання підвищення вартості проїзду, підняти тариф до 4 гривень міськрада може вже наступного тижня.

Про це йшлося під час брифінгу заступників Луцького міського голови 3 березня.

Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що перевізники робили попереджувальний страйк, вимагаючи протягом тижня врегулювати питання підвищення вартості проїзду. Перевізники, якщо питання не буде вирішене, готові до загальноміського страйку. Посадовець зауважив, що страйк протягом 2-4 днів створить великі незручності мешканцям міста, адже зупиниться громадський транспорт. Водночас, він запевнив, що міська влада не піде на компроміс та не підніматиме вартість проїзду до необґрунтованого рівня. Тобто, про 4,5 або 5 гривень не може йти мова. Дотримуватимуться позиції підняття вартості проїзду до 4 гривень, буцімто не піддаючись на шантаж перевізників.

Нагадаємо, у п’ятницю відбудуться громадські слухання з приводу обґрунтованості підняття тарифів. Натомість, як запевняє Григоренко, наступного тижня ситуацію хотіли б розв’язати, але не ціною необґрунтованих поступок, а буцімто ціною розумного компромісу, побудованого на розрахунках. Окрім того, може вестися мова про підняття вартості проїзду в тролейбусах до 3 гривень. Натомість вартість проїзду дітей в маршрутках та тролейбусах на рівні 1 гривні обіцяють зберегти.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТРОЛЕЙБУСИ - ПО 3, МАРШРУТКИ - ПО 4. ЧОГО ЧЕКАТИ ЛУЧАНАМ

Натомість Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявляє, що підстав збільшувати вартість проїзду у маршрутних таксі немає.

Як повідомлялося, проти підвищення цін за проїзд у маршрутках виступили і луцькі депутати.

Варто додати, у той час, коли перевізники з боєм добиваються підвищення вартості проїзду, в мешканців міста є чимало нарікань на якість перевезень. Пересічні лучани часто скаржаться на поведінку водіїв, недотримання ними графіків руху, холод в транспорті та якість перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Лол Показати IP 3 Березня 2017 15:45
хай страйкують, не отримають пару днів грошей і будуть возити по 2 гривні як миленькі
як у Конотопі до Лол Показати IP 3 Березня 2017 16:59
господар, то за день подешевшали до 2,5 гривні, а як у нас д*біли і ворюги, то 4 грн. видають за велике досягнення. Злодійська свора: григоренки, яковлєви і вусенки
Та хай собі Показати IP 3 Березня 2017 15:45
страйкують....ми потерпим, і побачили б в кого ще крепші нерви...Шантаж бариг...
123 до Та хай собі Показати IP 4 Березня 2017 11:42
Влада поспішає пропхнути рішення до реальних громадських слухань...) Воно й зрозуміло - відкати повертати неохота.
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 15:49
а провести новий конкурс слабо ?
Гас Показати IP 3 Березня 2017 15:50
Пішли вони на Х... буду ходити пішки та їздити траліком. Ск*ти хай забирають зламкі та валять на всі 4 сторони!
лучанка Показати IP 3 Березня 2017 15:52
хай страйкують! на їх місце прийдуть інші!
Ілона Показати IP 3 Березня 2017 15:52
У дур ---ки. Ви що працюєте на перевіхників чи на людей які вас обирали і їх більшість? Такі нелюдяні ці дядьки. Давайте пересідати на тролейбус або пішки хай Григоренко з Яковлевим поїздить в муршрутках і побачить . Чому якщо немає де сидіти ми повинні платити????????????????????????????????????Ганьба Міській владі і таким керівникам -дядькам
Месний полішук Показати IP 3 Березня 2017 15:54
2 гривні вистачить, і то за умови якщо будуть дотримуватись графіку і буде охайний транспорт
свг Показати IP 3 Березня 2017 15:58
дві продажних морди. взяли відкат у перевізників і тепер розказують нам казки. ціна для уцька 1.5 гривні. доведи якщо більше.
Анонім до свг Показати IP 3 Березня 2017 16:21
Підтримуюю 100 відсотково. Домовились з Яковлевлем та григоренком А ті нехай страйкують. Тоді всі ми вийдемо страйкувати, і взагалі ми обирали Вас чиновничкі то захищайте наші інтереси
Міла Показати IP 3 Березня 2017 16:10
А,шо тролейбуси по техніці безпеки кращі?Народ ви такий бред говорите(
SVV Показати IP 3 Березня 2017 16:11
Які це маршрутки? Це відра з гайками. Зробіть для початку сервіс, а потім говоріть про ціну перевезень.
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 16:13
розмір тарифу залежить від суми занесеної перевізниками тим жорікам, що на фото, "благодійної допомоги"
ХАЙ Показати IP 3 Березня 2017 16:15
страйкують! Ми переживем. Або давайте оголосимо всі загальноміський страйк хоч на 1 день і всі, абсолютно всі, не вийдемо на роботу, тобто і вчителі , і вихователі в дитячих садках, і лікарі, і медсестри, і продавці, хлібопекарі, кухаріі, працівники різних підприємств, і всі, всі, всі! хай все на фіг зупиниться, бо таке враження що в нас перевізники самі важливі і головні люди і місті, а решта так, непотріб!От таким чином і попротестуємо і проти перевізників, і проти нашої місцевої влади, якій на нас наплювати,і проти дурної антилюдської політики в країні, і проти тарифів комунальних і на енергоносії, і проти цін драконівськи і решти! Ну терпець вже ж уривається реально!((((
Іван Показати IP 3 Березня 2017 16:18
Хто більше потребує підвищення цін: водії маршруток чи григоренки - яковлєви? Хто й кого хоче залякати страйком маршрутчиків - нехай страйкують на здоров'я і читають .... коментарі. Невже не зголосяться нові перевізники за 2 -2,50 гривні?! Це ж треба таку х*рню придумати: страйк 2-4 дні, незручності для мешканців Луцька, .... Розірвати договори! Відразу ж будуть нові бажаючі по значно нижчій ціні! ,
лучанка Показати IP 3 Березня 2017 16:32
І скільки тієї "благодійної допомоги" відхватили "жоріки, що на фото" за підвищення тарифів? Фейси "жоріків" блистять - відразу видно, що "бідові" ціноутворювачі ....
лучанка Показати IP 3 Березня 2017 16:39
Я так і думала, спочатку налякають тарифом 5 грн, а потім милостиво ніби "відвоюють" у перевізників 4 грн, думають народ все проковтне, а тепер сидять два клоуна - григоренко і яковлєв і взявши відкат роблять розумні обличчя і страшно переживають за громаду!!!
точно до лучанка Показати IP 3 Березня 2017 17:09
+100500!
100 пудово! до лучанка Показати IP 3 Березня 2017 17:10
+
кэш до лучанка Показати IP 3 Березня 2017 17:16
всемогущйй!
Народна довіра Показати IP 3 Березня 2017 16:54
Беріть приклад з Конотопу "2.5 грн ".маршрутка !!!!
вибір Показати IP 3 Березня 2017 17:07
треба винести це питання на сесію, та подивитись, яка депутатська сила за людей...звідти і мера обирати
ВВ Показати IP 3 Березня 2017 17:15
Народ. Якщо ми хочемо чогось добитися, то вже переходимо на троейбуси, або прогулянку на своїх двох. Перевізникам це буде різкий удар по кишені, а для нас так сказати, це буде своя позиція. Або мітинг. На роботу можна і пройтись (хоча іти 40 хв).
Іван Гонта Показати IP 3 Березня 2017 17:43
На жаль, все вийде як завжди: всі поговорять, пожаліються на життя і мовчки "проковтнуть" це підвищення. Провірено вже неодноразово...
Луцьк Показати IP 3 Березня 2017 18:33
Люди давайте перейдемо весною і літом на тролейбус кому дальше а інші на прогулянки всі разом будемо гуляти. Або страйкуємо біля Міської ради щоб проїзд був по 2 грн якщо ще 3 грн платимо і маршрутка набита їде що можуть ногу чи руку пристебнути то ще по 4 грн платити? Ганьба люди всі до мерії і вимагаємо по 2 грн . В маршрутку напхається як в бочку оселедець і возить іноді не дочує за проїзд люди самі передають. То за таке ще платити 4 грн.?
Так Показати IP 3 Березня 2017 18:46
Та нехай страйкують. Є можливість розірвати з перевізниками угоди, бо вони не мають права на страйк. Вони не комунальне підприємство. Є можливість відправити нафік цих пациків, що зверху на фотці. А ще позиватись до перевізників за вчинення саботажу та за вчинення матеріальних та фінансових втрат.
про "двох" Показати IP 3 Березня 2017 19:47
Ці "двох" " дбають" про лучан : про 4.50 - 5 гр. і мови не може бути, тільки 4 (щоб не піддаватись на шантаж перевізників) - при наступному підвищенні тарифів їм ще принесуть "благодійність".
123 Показати IP 3 Березня 2017 21:29
Мене цікавить ціна "відкату" чиновників ЛМР. Схема проста, як світ. Перевізники вимагають завищений тариф розуміючи, що після типу громадських обговорень" вони вийдйдуть та необхідний тариф в який закладено сума хабаря". Чиновники розуміють, що реально їм невигідно повністю обліковувати пасажиропотік. Тому населення міста злякали сумою у 5 грн. за проїзд з надією, що мешкаці з полегшенням погодяться на 4 грн. А тепер питання. Скількі у смі 4 грн закладено корупційних відсотків?Як, взагалі можливо визначати суму вартості проїзду без обліку пасажиро-потоку?????. Тому всі погрози перевізників необгрунтовані. Ніхто неможе визначити реальних доходів та витрат, що дуже виглядає дивно, що всі істерії почалися з підвищенням мінімалки. Я хочу, щоб водії перевізників отримували достойне з/п., але, я хочу, щоб це відбувалося прозоро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus