USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі-Волинському хочуть створити госпітальний округ

14 Липня 2016 08:17
У Володимирі-Волинському хочуть створити госпітальний округ на базі ТМО, - інформує Володимир медіа.

З таким проханням до прем´єр-міністра України Володимира Гройсмана та виконувача обов´язків міністра охорони здоров’я України Віктора Шафранського звернулася Володимир-Волинська міська рада та її виконавчий комітет. На найближчій сесії міської ради, яка відбудеться уже цієї п´ятниці, відповідне звернення планують підтримати депутати Володимир-Волинської міської ради.

"Враховуючи географічне розташування міста, наявної суспільонеобхідної інфраструктури установ, підприємств і організацій, до складу округу пропонуємо включити місто Володимир-Волинський, Володимир-Волинський, Локачинський та Турійський райони.

При формуванні госпітального округу просимо врахувати, що місто Володимир-Волинський знаходиться на перехресті доріг державного значення «Львів-Ковель-Брест», «Львів-Любомль-Брест», «Рівне-Луцьк-Устилуг». Міжнародний перехід «Устилуг-Зосін» знаходиться від міста на відстані 12 кілометрів, пропускна здатність якого – 8 тис. осіб за добу в обох напрямках", - йдеться у тексті звернення.

Окрім того, вагомим аргументом для створення округу, на думку міської влади, є розміщення на території міста Володимира-Волинського та району трьох військових частини А1008, А2099, А4308, функціонування трьох прикордонних застав Львівського прикордонного загону, відділення Рівенського зонального відділу військової служби правопорядку, в намірах є розгортання ракетно-зенітного полку.

"В умовах повного розгортання військових з’єднань Володимир-Волиньске ТМО надає медичну допомогу 12 тис. військовослужбовцям.

Сприятливим фактором в умовах лікувальної справи є функціонування в місті Володимирі-Волинському станції переливання крові.

На території Володимир-Волинського району створено дві об’єднані територіальні громади – Устилузька та Зимнівська, проводиться робота по створенню Оваднівської громади", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus