USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Володимирі-Волинському страйкуватимуть проти передачі котелень у приватні руки

7 Вересня 2015 10:30
Вслід за новолинськими шахтарями на протести вийдуть у Володимирі. Так, працівники ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» оголосили про проведення акції протесту.

Вона відбудеться напередодні чергової сесії Володимир-Волинської міської ради, що відбудеться у середу 9 вересня 2015 року, - повідомляє «Волинь:світ».

Акцію організовує профспілкова організація підприємства, яке незважаючи на те, що є комунальним та належить міській громаді, може бути знищено місцевими депутатами.

Колектив Володимир-Волинського теплокомуненерго рішуче виступає проти передачі міських котелень у приватні руки. Таке рішення, ініційоване командою нинішнього мера Петра Саганюка, може призвести до того, що десятки людей залишаться без роботи, при цьому немає ніяких гарантій того, що якість комунальних послуг у місті підвищиться.

Працівники ПТМ «Теплокомуненегро» закликають жителів міста долучитися до акції протесту, яка розпочнеться о 8годині 30 хвилин у середу, 9 вересня, перед будівлею Володимир-Волинської міської ради.

Окрім цього, коментуючи передачу котелень у приватні руки, володимир-волинський активіст і волонтер Костянтин Зінкевич написав у Фейсбуці, що котельню хочуть поставити в самому центрі Історико-архітектурного заповідника «Стародавній Володимир».

«Це нездорово, коли в концесію хочуть віддати котельні у зовнішні приватні руки. Претензій взагалі не буде кому висловити. А коли хочуть поставити котельню у самому центрі Історико-архітектурного заповідника «Стародавній Володимир», то це взагалі злочин. Типові незаконні рішення януковичів. Сухі цифри доводять, що не можна віддавати комунальне майно», - написав Зінкевич.

м. Володимир-ВолинськийЦе нездорово, коли в концесію хочуть віддати котельні у зовнішні приватні руки. Претензій взагал...Posted by Konstantyn Zinkevych on 6 сентября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кустодія Показати IP 8 Вересня 2015 07:08
Зінкевич піариться...
Оксана Показати IP 9 Вересня 2015 22:18
Яка там різниця, чого страйкувати, головне засвітитися в черговий раз із ніби то добрими намірами для людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus