USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Володимирі-Волинському відзначили найкращих коровайниць

1 Жовтня 2017 15:24
На фестивалі «Український коровай-сузір’я», який відбувається у Володимирі-Волинському вдесяте поспіль, грамотами відзначили найкращих коровайниць.

Пд час фестивалю 1 жовтня майстрині весільної випічки дивували відвідувачів різноманіттям короваїв. Зауважимо, цьогоріч у виставці короваїв брали участь не лише коровайниці з Володимир-Волинського району, а й з інших районів Волині. До слова, Луцький район представляла учасниця з села Гірка Полонка Надія Сущ.

Кращим майстриням голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук та голова РДА Наталія Василець вручили грамоти та подякували за участь у фестивалі.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова райради Роман Гук розповів, кому належить ідея проведення фестивалю та чи планує фестиваль виходити на всеукраїнський рівень.

«Цей фестиваль є ювілейним, він вже вдесяте відбувається у Володимирі-Волинському. Я дякую людині, яка виступила з ідеєю цього фестивалю, - головному редактору місцевої газети «Місто вечірнє» Едуарду Залуському. Якщо на початках фестиваль був скромніший, то в цьому році він став значно масштабнішим. До проведення фестивалю долучилася вся область – усі райони представлені тут. Також хочу подякувати Волинській обласні раді, зокрема її голові Ігорю Палиці, за виділені з бюджету кошти на проведення цього заходу. Сподіваюся, що з районного цей фестиваль переросте в обласний.

Цьогоріч вперше у фестивалі беруть участь інші райони Волинської області. Якщо зараз організаторами виступили районна рада та РДА, то наступного року сільських рад не буде. Я сподіваюся, що об’єднаним громадам вистачить здорового глузду, щоб це свято було збереженим. Запрошувати інші області - досить непогана ідея, але я вважаю, що нам потрібно «відшліфувати» цей фестиваль, аби він вийшов на всеукраїнський рівень», - підкреслив Роман Гук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
на жаль Показати IP 1 Жовтня 2017 17:09
Не знаю, за якими критеріями, але вже традиційно перемогла цукрова пудра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus