USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Володимирі-Волинському за 1,7 мільйона відремонтують вуличне освітлення

29 Березня 2016 10:16
Через аварійний стан опор вуличного освітлення у Володимирі-Волинському проведуть реконструкцію мереж. При проведенні даних робіт буде замінено опори вуличного освітлення, ліхтарі та кабельні мережі, - інформує БУГ.

Як розповів інженер-енергетик КП «Полігон» Сергій Лупенко, до цьогорічного дня міста також буде повністю відремонтовано світлову ілюмінацію, яка розміщена на вуличних опорах у центральній частині міста.

«Замовником даних робіт виступає КП «Полігон», підрядником – ТзОВ Монтажне підприємство «Електросервіс» (місто Луцьк). Це підприємство декілька років тому проводило реконструкцію мережі освітлення по вулиці Шевченка у нашому місті. Нову фірму не було сенсу запрошувати, оскільки дана організація має усі необхідні дозволи та ліцензії на проведення вищевказаних робіт, техніку, матеріали, спеціалістів. Окрім того, проектно-вишукувальні роботи та виготовлення проектно-кошторисної документації проводило те саме підприємство, що у свою чергу значно спрощує технічні питання даних робіт», – повідомив енергетик.

Згідно ПКД, загальна вартість реконструкції даного об’єкта складає 1 мільйон 752-ві тисячі гривень. Дані роботи будуть проводитись на умовах співфінансування з обласним бюджетом, повідомили у КП. Міською радою, за рахунок коштів благоустрою, буде виділено 859 416 гривень, решта коштів надійдуть з області.

Окрім цього, при проведенні реконструкції, будуть залучатись сили національної поліції, оскільки частково перекриватимуться смуги руху автотранспорту та пішохідні доріжки.

Проведення даних робіт передбачає:

повну заміну опор вуличного освітлення – будуть встановлені нові оцинковані, нижчі за існуючі, для кращого передавання світлопотоку від світлоточки до землі;

повна заміна світильників – встановлення LED-світильників, які мають більший світловий потік та є більш економними. Окрім цього, на опорах, що розміщені біля пішохідних переходів буде встановлено світильники більшої потужності;

заміна підземних силових ліній вуличного освітлення та демонтаж розподільчих ящиків, що розміщені біля кожної опори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Bubochka Показати IP 29 Березня 2016 20:54
Так. Вже на вул. ЛУЦЬКІЙ змінили освітлення, що нічого не видно. За те, економне.. Для кого робите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus