USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У волинській лікарні обвалилась стіна

14 Серпня 2017 16:32
У харчоблоці Волинської обласної психіатричної лікарні №1 обвалилась стіна.

Головний лікар Людмила Юрко розповіла, що у харчоблоці лікарні днями завалилась перетинка стіни, яка раніше була підперта лише деревом, пише Волинь24.

«Теоретично могли постраждати люди, але там обгороджено. Ми передбачали варіант, що, стіна може завалитись. Посадовці знають про цю ситуацію, часто приїжджають, дивляться і обіцяють», - розповіла Людмила Юрко.

За її словами, управлінню капітального будівництва ще в квітні виділили 500 тисяч гривень на ремонт даху харчоблоку, однак коли почали обсипатися стіни, ці кошти вирішили не використовувати.

«Гроші так і лежать. Не почали нічого робити, бо цих коштів на ремонт самого харчоблоку не вистачає. Ми написали листи в обласну раду, облдержадміністрацію, управління охорони здоров’я, що додатково потрібно 460 тис. грн. Стіни не витримають нового даху. Якщо гроші виділять і харчоблок не завалиться до того часу, то ми його відремонтуємо», - зазначила головний лікар.

Людмила Юрко додала, що кухарі бояться, аби харчоблок остаточно не завалився, однак змушені там працювати, щоб нагодувати хворих.

«З внутрішньої сторони ми ввели обмеження, люди не заходять на ту сторону. Також провели додатковий інструктаж, що зовнішній куток – аварійний. Звичайно, це небезпечно, але в лікарні майже 400 хворих і їх треба годувати», - наголосила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Медик Показати IP 16 Серпня 2017 08:26
Написали і заспокоїлися? Чи все ж знов стара система, по відсоткам відкату не можуть домовитися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus