USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА шукають нового начальника відділу

9 Вересня 2019 18:24
Оголосили конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б» – начальника відділу з питань внутрішньої політики Волинської облдержадміністрації, йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови ОДА.

Відповідно до умов проведення конкурсу, начальник відділу має такі посадові обов’язки:

здійснює добір кадрів;

проводить особистий прийом громадян з питань, що належать до повноважень відділу;

забезпечує постійний зв’язок з політичними партіями та громадськими організаціями, вносить пропозиції щодо форм співпраці з ними, аналізує процеси, що відбуваються в середовищі політичних партій та неурядових громадських об’єднань, складає прогнози їх розвитку, готує відповідні інформації, рекомендації тощо. Бере участь в заходах, що проводяться політичними партіями та громадськими організаціями, інформує про їх підсумки;

вживає в межах своєї компетенції заходи щодо запобігання проявам розпалювання міжетнічної, расової та релігійної ворожнечі в області;

сприяє вирішенню питань увічнення пам'яті жертв війни, політичних репресій та депортацій, учасників ООС, Революції Гідності;

здійснює моніторинг проведення протестних акцій.;

бере участь у засіданнях Ради оборони області. Працює з інформацією, що висвітлює плани територіальної оборони, заходи, стан підготовки до виконання завдань територіальної оборони зони тощо.

Посадовий оклад – 8110 гривень, передбачені надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, надбавка за інтенсивність.

Документи від кандидатів на посаду приймають до 17.15 20 вересня.

Кваліфікаційні вимоги: освіта вища, не нижче ступеня магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

Необхідні ділові якості: організаторські здібності, аналітичні здібності,вміння аргументовано доводити власну точку зору, навички розв'язання проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
-) Показати IP 9 Вересня 2019 19:30
Як видно із посадових це черговий трутень, зарплату якому платимо ми.
127 Показати IP 9 Вересня 2019 19:57
"начальника відділу з питань внутрішньої політики Волинської облдержадміністрації, ", а часом зовнішньої політики не треба ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus