USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волинській ОДА пояснили, чому протестують волиняни

31 Липня 2014 15:42
Проблеми, про які говорять у Ратному та Голобах, на 50% надумані, - повідомив депутатам Волиньради Володимир Гунчик.

Про це йшлося у його виступі в облраді 31 липня.

Зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, ситуація в області дуже складна через те, що до людей не доносять ті питання, які повинні бути їм пояснені. Бракує, мовляв, роз’яснювальної роботи, голови сільських та селищних рад недопрацьовують у роботі з громадою. Дехто із голів районних рад намагається, на його думку, «сховатися від виборців».

«Є люди, які працюють в апаратах районних рад чи адміністрацій та забувають, що щодня є загроза розширення бойових дій через пряму інтервенцію. Вони продовжують сповідувати декотрі свої партійні принципи, займатися питаннями маленької агітації, сподіваючись на те, що завтра їх знову оберуть», - зазначив Володимир Гунчик.

Він повідомив, що у селищі Ратне побачив під час розблокування траси, що 50% проблем, які були озвучені, справді мають місце, але решта - проблеми «зрежисовані, підготовані та надумані». Про це люди, з його слів, говорили просто у вічі. Голова облдержадміністрації зауважив, що війна триває не лише на Сході, а й в глибокому тилу на Волині, особливо в районах, де свого часу не змогли провести українське телебачення, де недостатній вплив вітчизняних медіа.

Він розповів, що є села, де 70-80% працездатного населення працює в Росії, де щодня на них йде інформаційний штурм. Телефонуючи додому, ці люди відповідно «обробляють» односельчан. Володимир Гунчик зазначив, що ситуація з перекриттям траси у Голобах ідентична інциденту у Ратному.

Голова облдержадміністрації повідомив, що протягом 2-3 днів спробує створити єдиний орган, що займатиметься консолідацією зусиль усіх структур області для того, щоб керувати обстановкою на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучани Показати IP 31 Липня 2014 15:47
Не орган створрювати потрібно, а виконувати законодавство України. Міліція не виконує свої функції. За блокування доріг передбачуване покарання. Зігнати бабок силою з дороги та повиписувати штрафи, нехай потім у судах доказують.
ПС до лучани Показати IP 31 Липня 2014 15:56
як на майдані беркут розгоняв?
лучани до ПС Показати IP 31 Липня 2014 15:58
На Майдані люди мітингували ,незаважаючи іншим . І дороги ніхто не перекривав.
Изя Шнеерзон до лучани Показати IP 31 Липня 2014 16:27
коментар було видалено
Сергій до лучани Показати IP 31 Липня 2014 19:50
Зеленку пий, до цього часу заважають майдануті на Хрещатику, навіть Кличко не може виперти
Анонім до лучани Показати IP 31 Липня 2014 17:54
Згідна. Не треба ніяких нових органів, вистачає і тих, що вже є. Але потрібно ГНАТИ в ШИЮ голів районних рад та їхній апарат. Скільки можна працювати за солдепівськими технологіями?! Ставити (вибирати) людей молодих, із сучасним мисленням, навіть без досвіду - не святі горшки ліплять!
Анонім Показати IP 31 Липня 2014 16:10
Скільки можна доводити і роз"яснювати. Читаєш, слухаєш і дивишся - все тільки про війну. Правильно, війна все спише. Тому що іншим не має як хвалитися. З травня місяця діє нульова митна ставка на українські товари в Європу. І що ? Багато заробили ? Чи може Швейцарія перейшла на гривню як найтвердішу валюту у світі, французи масово закуповують українську косметику, поляки стоять у чергах до українського консульства в надії приїхати до нас на заробітки, Німеччина всі автозаводи позакривала бо записуватись у чергу на ЗАЗ треба, а від іспанців немає відбою на курортах Чорного моря. Все що цікавило Європу - сировина. І вони, такі "хитроджигнуті", хоча б для початку безвізовий режим за стільки часу ввели. Впевнений, якби це було зроблено у минулому році - такого бардаку не було б .
лучани до Анонім Показати IP 31 Липня 2014 16:20
Зібрався туалети мити закордоном ?
Анонім до лучани Показати IP 31 Липня 2014 16:25
Ні. Скоріш за все зібрались ті, що в Європу хочуть.
Церковна миша до лучани Показати IP 31 Липня 2014 16:25
Він говорить абсолютно про інше.
Изя Шнеерзон до Церковна миша Показати IP 31 Липня 2014 16:29
А про що саме?
Анонім до лучани Показати IP 31 Липня 2014 16:35
"за кордоном" пишеться окремо.
до вас Показати IP 31 Липня 2014 17:12
у 91 роцІ я бачив на польських базарах І губернаторІв І головних лІкарІв І діректорІв шкІл І ой як не хочеться через оте тягнибокІвське бидло повертатись назад ми не раби це ви раби грошей І влади на виборах ми вам дамо достойну оцІнку
Maza_Faka Показати IP 31 Липня 2014 22:39
Так трассу в Голобах открыли или нет????
kit Показати IP 31 Липня 2014 23:25
да, відкрили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus