USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Європі розпочалася кампанія за безвізовий режим для України

4 Червня 2016 23:33
У Брюсселі пройшла маніфестація на підтримку якнайшвидшого рішення Євросоюзу скасувати візові вимоги для українських та грузинських громадян.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Акція, організована активістами Форуму громадянського суспільства «Східного партнерства», відбулася у суботу у Європейському кварталі бельгійської столиці перед будівлями керівних інституцій ЄС.

«Форум громадянського суспільства «Східного партнерства» розпочинає кампанію #visafree для України та Грузії. Безвізовий режим для України та Грузії повинен бути запроваджений, адже усі технічні критерії вже виконані. Ці країни не несуть жодної загрози для ЄС у проблемі міграційної кризи», - наголосили організатори акції.

У Форумі громадянського суспільства також відзначили, що Європарламент і Рада ЄС, незважаючи на намір деяких країн-членів перенести це рішення через кризу біженців, не повинні зволікати із скасуванням візових вимог для українців та грузинів.

«Нині настав час для виявлення солідарності ЄС з Україною та Грузією через скасування візових вимог. В іншому випадку буде підірваний рівень довіри в українському і грузинському суспільствах до Євросоюзу, що матиме негативний вплив на проведення подальших важливих реформ», - переконані громадські активісти від України та Грузії у «Східному партнерстві».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus