USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Зеленського підготували документ про розпуск Верховної Ради

10 Травня 2019 19:57
Команда обраного президента України Володимира Зеленського підготувала проект указу про достроковий розпуск Верховної Ради після інавгурації.

Про це повідомляє телеграм-канал «УП. Off the record» з посиланням на власні джерела.

«Частина команди Зеленського виступає за негайний розпуск Ради після інавгурації, інша – проти, щоб встигнути повноцінно підготувати партію «Слуга народу». «Станом на сьогодні рішення щодо виборів не прийнято, але «про всяк випадок» проект указу вже підготували», – йдеться в повідомленні каналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Яцик Показати IP 10 Травня 2019 20:06
Буль-буль...
!"№ до Яцик Показати IP 10 Травня 2019 20:45
А може для початку зниження тарифів і зарплата вчителям 4000 доларів ?
Aя до !"№ Показати IP 11 Травня 2019 01:39
вважаю, що коли держава почне поважати вчителів і відповідно добре оплачувати їх працю, тоді рівень освіти піде в гору. Тим самим майбутнє України піде вгору, бо рівень свідомості населення піде вгору теж. Придивіться Німеччині, програли війну (аж дві) але високий рівень освіти мобілізував суспільство яке довело до того, що німці знов на, чи не першому місці серед всіх країн.
Навуходоносор Показати IP 10 Травня 2019 20:10
Ну давай же Зе, начинай! Этих вурдалаков надо гнать поганой метлой на пенсию в 1500 гривен, лишить субсидий, бесплатной медицины в Феофании, лишить пожизненно права работать в любом госучреждении. Страну разорили, людей перессорили...Как ведут себя в Совете Европы в Страсбурге - за страну стыдно! А "шоколадного" барыгу - в клетку!
777 Показати IP 10 Травня 2019 21:11
давно пора.зе не очкуй,будешь твердым,народ пойдет за тобой.
ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Травня 2019 21:15
Якщо це перший крок ЗЕ на посаді президента України - то це дуже потужно і заслуговує поваги. Нинішня ВР ( за діяльністю якої я постійно спостерігаю, як, до речі, і попередніх скликань) найнікчемніша за весь період незалежності. ЇЇ потенціал - перейменування сіл та вулиць. На жаль, крапка. Буквально кілька депутатів чинного скликання, які розуміються в економічних питаннях ( Віктор Галасюк, Юлія Тимошенко, Віктор Пинзеник, Ніна Южаніна", частина "Опозиційного Блоку - за життя" та ще, з натяжкою, десяток народних обранців) Всі інші депутати в економічних питаннях - КОЗАКИ ГАВРИЛЮКИ (хоча, можливо він і непогана людина у вирішенні побутових сільських питань)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus