USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У звільнених містах роздають військову газету

29 Липня 2014 17:45
Редакція центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна Армія» вирішила друкувати додаткові тиражі газети, які будуть розповсюджуватися у звільнених містах, - інформують у прес-службі Міноборони.

Вже наступного дня після визволення жителі Лисичанська отримали газети «Народна Армія». Про це інформує УНІАН.

А у Краматорську під час святкового концерту з нагоди визволення міста від терористів організували безкоштовну роздачу української військової та цивільної періодики.

У повідомленні зазначається, що втікаючи з українських населених пунктів, терористи намагаються знищити всю комунальну інфраструктуру. Стратегічно важливим для них є руйнування засобів комунікації, які надають людям інформацію про те, що насправді відбувається в Україні.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що українські бійці звільнили населені пункти: Попасна, Сєверодонецьк, Соледар, Рубіжне, Дзержинськ, Новий Світ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
.. Показати IP 29 Липня 2014 18:29
Теперь у Путина нет шансов, Украина - союзник США! Официально! Jul. 29th, 2014 at 2:03 PM Итак, Американский сенат принял в целом законопроект, предоставляющий Украине, Грузии и Молдове статус стран - союзниц США вне НАТО. Теперь, в случае прямой военной агрессии против перечисленных стран, США могут ввести свои войска в эти государства для защиты их от внешней агрессии.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus