USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У 14-річного школяра на Волині вилучили марихуану

25 Січня 2013 13:10
3 грами «речовини рослинного походження» вилучили у 14-річного місцевого мешканця у Володимирі-Волинському співробітники БНОН. З наркотичною речовиною хлопець розгулював вулицями міста.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Окрім того, наряд патрульної служби міліції спільно із військовослужбовцями внутрішніх військ затримали раніше судимого 24-річного місцевого мешканця. При поверхневому огляді останнього правоохоронці вилучили 1,5 грама речовини рослинного походження.

20 грамів дурману наряд патрульної служби міліції Локачинського РВ УМВС України у Волинській області виявив у 29-річного мешканця району.

Наразі все вилучене направили на дослідження у НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus