USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У департаменті підприємництва луцької мерії спростували «автономність»

10 Червня 2009 11:27
У департаменті підприємництва Луцької міськради всі запити від департаменту соцполітики оброблялися оперативно. Про це в коментарі «Волинським Новинам» розповіла начальник відділу державної реєстрації суб’єктів господарювання департаменту, державний реєстратор Алла Грабко. 
 
«Оскільки зауваження, що ми довго розглядаємо запити, які надходять із департаменту соціальної політики, Петро Гоцалюк поставив ще у п’ятницю, то ми на сьогодні зробили вибірку. Зробити вибірку за всі п’ять місяців складно, тому що за цей час тільки від департаменту соціальної політики надійшло майже 2,7 тисячі запитів», – розповіла пані Грабко.
 
Вона зазначила: «Тому ми взяли один місяць – травень. Дивилися по даті надходження запиту до нас і порахували, скільки робочих днів опрацьовувався у відділі. І з цього досить великого списку ми побачили, що тільки два запити розглядалися п’ять днів».
 
«Всі інші запити розглядалися упродовж одного-трьох днів. А термін розгляду передбачений – п’ять днів», – додала начальник відділу державної реєстрації суб’єктів господарювання департаменту підприємництва.
 
Нагадаємо, що заступник міського голови Петро Гоцалюк розкритикував систему внутрішнього документообігу між департаментом підприємництва та департаментом соцполітики. У посадовця склалося враження, що «окремі департаменти – як окремі республіки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus