USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У деяких районах Волині на харчування пацієнта виділяють по 2 гривні щодня, а на медикаменти – 1 гривню

28 Липня 2009 13:40
Кошти, виділені на утримання пацієнтів у лікарнях деяких районів області, просто мізерні. Виконувач обов’язків начальника управління охорони здоров’я ОДА Іван Грицюк зіронізував, що їх може вистачити хіба для того, аби купити миючий засіб для миття тарілки. Про це йшлося 28 липня під час засідання колегії управління охорони здоров’я ОДА, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Іван Грицюк коротко охарактеризував вартість ліжко-дня у розрізі районів Волині. Так, наприклад, по медикаментах за 6 місяців 2009 року «лідирує» Локачинський район, де на одного пацієнта припадає аж 1 гривня 29 копійок. Зі значним відривом, а це найкращий показник, виступає вартість ліжко-дня по медикаментах у Камінь-Каширському районі – 16 гривень 56 копійок.
 
Фактична вартість ліжко-дня по харчуванню теж суттєво різниться у районах області: найменше коштів (2,24 гривні) – у Локачинському районі, найбільше(8,64 гривні) – у Камінь-Каширському.
 
Серед найменш забезпечених грошима на медикаменти – санаторій у Згоранах (вартість ліжко-дня – всього1 гривня) та Будинок дитини, де на медикаменти виділено лише 98 копійок. «Мажором» у цьому сенсі виступає госпіталь інвалідів ВВВ (11,09 гривні). Щодо вартості ліжко-дня по харчуванню, то ситуація така: в обласному наркодиспансері це 3,36 гривні (найнижчий показник), а у госпіталі – 22,03 гривні (найвищий).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підприємець Показати IP 28 Липня 2009 19:15
Волинські податківці за відшкодування ПДВ вимагають сплати податку на прибуток в розмірі 20 відсотків. При цьому показати жодного указу чи постанови по цьому питанню не можуть, ссилаючись що це є внутрішній наказ з ДПА міста Києва. В разі відмови платником податку сплачувати ці кошти різними методами відмовляють і не відшкодовують ПДВ. Ось так Луцьки податківці борються з кризою і наповнюють бюджет на зароблених грошах підприємців. А куди дивляться правоохоронні органи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus