USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Фонді держмайна кажуть, що Ківерцівський мехзавод може піти з молотка

2 Грудня 2008 08:57
Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Волинській області Едуард Стоєв 2 грудня підтвердив можливість продажу цілісного майнового комплексу «Ківерцівський механічний завод». Про це він розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
Пан Стоєв зазначив, що наразі регіональне відділення Фонду держмайна справді вивчає попит на цілісний майновий комплекс «Ківерцівський механічний завод».
«У нас зараз є орендар – неефективний, який заборгував вже за чотири місяці орендну плату – більш ніж 70 тисяч гривень».
За словами керівника відділення ФДМУ на Волині, якщо орендар не заплатить ці гроші, то майновий комплекс буде або виставлятися на продаж, або на конкурс з оренди.
Едуард Стоєв прокоментував і нещодавні слова директора підприємства-орендара Леоніда Романюка.
«Пан Романюк трошки нахабно себе веде, тому, що не заплативши і вже довівши заборгованість по оренді цілісного майнового комплексу до чотирьох місяців боргу… Це навіть не поточний борг, а накопичується з місяця в місяць. Сума складає понад 70 тисяч (гривень, - «ВН»). І, маючи таку заборгованість по оренді, як може директор заявляти, що він і далі буде працювати, розвиватися і так далі… Слава Богу – в нього дуже хороші наміри, але спочатку треба виконати певні свої зобов’язання по цьому об’єкту», - зазначив пан Стоєв.
Очільник ФДМУ на Волині розповів: «Місяць пройшов і він (Леонід Романюк, - «ВН») повинен сплатити орендну плату, другий місяць пройшов – він не платить, третій, четвертий… А нарахування іде. Ми вже попереджали, офіційного листа висилали, телефонували до нього на підприємство. Він  ігнорує повністю, зухвало себе веде, прикриваючись десь, можливо, трудовим колективом».
За словами пана Стоєва, не трудовий колектив, а товариство з обмеженою відповідальністю «Ківерцівський механічний завод» орендує цілісний майновий комплекс. Проте зараз розпорядником даного майна є регіональне відділення Фонду держмайна.
«Це стовідсотково державна власність», - зазначив Едуард Стоєв.
Довідково:
Регіональне відділення Фонду держмайна по Волинській області вивчає попит на цілісний майновий комплекс «Ківерцівський механічний завод». Про це 26 листопада стало відомо «Волинським Новинам». За повідомленням ФДМУ, ринкова вартість «Ківерцівського механічного заводу» з урахуванням ПДВ становить 3,1 мільйона гривень.
Цілісний майновий комплекс державного підприємства Ківерцівський механічний завод у 2007  році регіональним відділенням фонду державного майна України по Волинській області зданий в оренду трудовому колективу заводу й успішно працює, – стверджує натомість директор підприємства Леонід Романюк. На даний момент питання по його продажу не стоїть, –  наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 09:43
Та розбазарили цілісний механічний по-частинах, а зараз отримали в період кризи замовлення і хочуть продати за копійки для так званого поповнення бюджету. ФДМ вже в Луцьку і Ковелі нахазяюнувався. Скільки в бюджет потрапило, а скільки дармоїдів сидить?
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 10:56
то шо таки піде? А Романюк так надривався, так тужився!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus